Ons Verhaal

Arie van der Meer Automontagewerk

Arie van der Meer Automontagewerk

Arie van der meer Automontage is een professioneel bedrijf met 30 jaar ervaring waar met vakkennis aan uw auto gewerkt wordt. Eigenaar Arie begon bij zijn vader in de spuiterij als leerling plaatwerker en groeide in de loop van de jaren uit tot mede-eigenaar van autoschade van der Meer. Hierna werd het tijd voor een nieuwe, eigen uitdaging. Het resultaat daarvan was Arie van der Meer Automontage: een kleine onderneming waar persoonlijk contact nog heel belangrijk is.

Autoschade is op zichzelf al vervelend genoeg. Als u echter ook nog afhankelijk bent van uw auto om bijvoorbeeld naar uw werk te gaan of kinderen naar school te brengen is het extra vervelend. Daarom bieden wij de optie om onze leenauto te gebruiken tijdens de periode dat uw auto bij ons in reparatie is. Eventueel kunnen wij de schadeafwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij voor u afhandelen, zodat u ook daar geen omkijken naar heeft.

Door jarenlange ervaring in de schade- en oldtimerwereld hebben wij een breed netwerk van bedrijven om ons heen opgebouwd. Wij hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Uw persoonlijke wensen worden na uitgebreid overleg zo goed mogelijk nagestreefd. Ook tijdens het restauratieproces bent u altijd welkom om de vorderingen te bespreken en eventueel uw wensen bij te stellen.
Kom langs

Kom langs

Mocht u vragen hebben, of misschien een potentieel project, kom dan gerust even langs op de Vlotlaan 108. U bent van harte welkom, graag tot ziens. Arie en Anne-Marie van der Meer